Half 2! Half 2 (01.30 uur!) en klaarwakker. Na 2,5 uur geslapen te hebben. 
Het regent flink maar onder het afdak op het terras zit je heerlijk. Temperaturen zijn ook 's nachts heerlijk en tot 04.00 uur vermaak ik me prima met een boekje, een drankje en de laptop. Gelukkig krijg ik om 04.00 uur gezelschap van Sanne, die ook klaarwakker is. 
Ook erg leuk in Amerika is tv kijken: zo kwamen we een van onze all-time favoriete soaps tegen: the Golden Girls (toevallig had Sanne gisteren hier een t-shirt van gekocht in de Walmart). Sja...en die reclames om de 5 minuten; je went eraan. Verbazingwekkend wat er op het gebied van medicatie gewoon vrij verkrijgbaar is, varierend van antidepressiva tot insulinepennen. 

Als ook de rest ontwaakt is krijgen we direct het eerste dilemma van de dag: zelf ontbijt maken of ergens anders ontbijten...laten we zeggen de I-hop....? Domme vraag :) 

Aldus geschiedde en konden we om 08.45 uur de meer dan uitgebreide kaart van de I-hop bestuderen. Het werden pancakes, hashbrowns, omeletten, club sandwiches, funnelcake, koffie, thee, hot chocolate met marshmallows en chocolade milkshakes. Veel te veel en vrij zoet. Zelf heb ik het bij een kop thee gehouden alleen, mijn maag was niet helemaal in orde.

Ondanks de voorspelde regen was het gewoon droog en dat zou het eigenlijk, op een paar buien na, ook de hele dag blijven. Ideaal weer dus om de Premium Outlet Malls met een bezoek te vereren. Hier vind je alle merkkleding tegen sterk gereduceerde prijzen, korting op korting en dat klinkt als muziek in de oren! 
Steef scoorde een polo van Tommy Hilfigger, een hoodie van the North Face en twee paar Converse leren sneakers, Rene was weer blij met zijn nieuwe polo's en trui van Lacoste en een jas van the North Face en ikzelf helemaal happy met mijn 3 (!) Levi's (99 euro in Nederland, hier 3 voor 99 dollar!), Levi's-shirt en polo van Hilfigger. En dat in maatje 29!

Geen Kate Spade-tas dit jaar! Zag niets waar mijn hartje sneller van ging kloppen.

Ook nog een kadootje gekocht voor ons jarige neefje Gijs bij Ralph Lauren. Sanne en Elise kwamen er maar bekaaid vanaf, maar zij scoorden al eerder. En de week is nog niet om!
 

Omdat we lekker vroeg in de mall waren konden we lekker ongestoord shoppen maar aan het begin van de middag werd het drukker en drukker dus tijd om naar huis te gaan. De parkeerplaats was een en al chaos en er stonden zelfs kleine file's van wachtende auto's op een parkeerplaats.

Eerst nog even naar de Walmart voor nog wat boodschappen. En oh...iedere Floridiaan had deze middag uitgekozen om de kerstinkopen te doen. Druk, druk, druk! Geloof dat we ruim een half uur in de rij gestaan hebben bij de kassa.


Thuis lekker met een drankje bij het zwembad en ik nog even naar boven voor de gemiste uurtjes van vanacht in te halen!
De rest van de middag lekker gehangen, gezwommen, gebadderd...gewoon...niks! 
Vanavond hebben we thuis gegeten, een sandwich gemaakt, makkelijk en lekker. 

Morgen brengen we de kids vroeg naar Universal Studios/Islands of Adventures waar ze de hele dag hopen te gaan genieten van Harry Potter, achtbanen, King Kong, Jurrassic Park, Shrek en talloze andere attracties. En dat alles in Kerstsfeer!
De weersvooruitzichten zijn goed gelukkig!
's Avonds rond 8 uur halen we ze weer op, nadat ze de laatste Harry Potter lightshow gezien hebben, inclusief vuurwerk, rondom het kasteel.

En wij? Wij gaan de kerstboodschappen halen en dan zien we wel wat we gaan doen. Misschien ergens een natuurpark in de omgeving? Of misschien gewoon lekker bij het zwembad hangen? 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Cindy
4 jaar geleden

Dat was wel een heeeel kort nachtje... gelukkig later de uurtjes ingehaald. En funnel cake bij Ihop? Nooit gehad, zal opletten als ik bij Ihop ben in februari. En fijn is dat he, als je kleding kan shoppen in een kleinere maat. Beloning voor je harde werken. Hoop voor jullie dat jullie vandaag een zonnetje hebben.