Merry Christmas! 
Omdat we al zo veel hebben gekocht hadden we besloten om alleen voor Elise iets onder de boom te leggen. 

Het werd een paardje, symbool voor de rijlessen die ze vanaf januari gaat krijgen (van Sanne) en de paardrijkleding die ze van ons krijgt. Verder nog een activity-tracker en een L.O.L.-poppetje. Kind weer helemaal blij! 


De rest van deze stralende dag hebben we rondom het zwembad doorgebracht dus  ja, wat moet je daar over vertellen? Dat de lucht blauw was? Dat het water heerlijk warm was? Dat we een kadootje kregen in de vorm van een Bald Eagle die boven ons zwembad circelde? 


Aan het eind van de middag zijn we begonnen met de kerstmaaltijd waarvoor we een enorme ham hadden gehaald (en waar we nog wel een paar dagen van genieten). Verder nog mash potatoes, aardappeltjes uit de oven, worteltjes, asperges, boontjes in spek gerold, champignonroomsaus en als toetje een calorienbom in de vorm van een chocolademousse. Gemak uit een bak! 


De avond afgesloten met een of twee eggnogjes (als we dan in Amerika zijn, dan moeten we dit typisch Amerikaanse kerstdrankje ook proeven!) en een paar potjes Skip-boo. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb