En dan breekt alweer de laatste volle dag aan.

Helaas met regen...dus Lake Apopka gaat in de herkansing op de zondag.

Nog even naar Walmart voor de allerlaatste boodschapjes en er moeten nog wat souveniertjes worden gekocht.

Bij de Walmart slaagt Steef voor een Fitbit Versa 2, die ook nog eens in de aanbieding is. End of season....mooi! Helaas was er nog maar eentje, dus René had pech; ook bij 2 andere Walmarten in de buurt waren deze al uitverkocht.

Gevaarlijk, al die aanbiedingen....zo was er een Fuji Instax camera voor kinderen....sja...ach...waarom ook niet en zeg nou zelf, dat blije gezicht van je kleinkind is dat dubbel en dwars waard. Een beetje extra verwennen mag in de vakantie. Het moest een roze worden mét een blauw tasje. En die bleef ook de hele dag om haar schouder hangen!


Daarna naar huis, tijd om te lunchen. Genoeg voorraad nog in de koelkast dus zoveel mogelijk alles opmaken.

De middag nog een beetje gehangen bij de tv, bij het zwembad en boven en tegen 4 uur vertrokken we naar Disney Springs.


Maar oh.oh...wat een drukte op die weg. Ook bij Disney Springs was er geen parkeerplaats meer te krijgen en al kijkende naar al die mensen die richting DS liepen besloten we al snel om maar door te rijden en ergens lekker te gaan eten. Ook al zouden we nog een parkeerplaatsje vinden: op Disney Springs rondlopen zou beslist geen pretje worden.

 

Het werd een steakrestaurant: Longhorn! Een typisch Amerikaans restaurant met prima eten! Leuke bediening, mooi ingericht en als klapper een toetje 'to share'. Twee enorme brokken taart, 2 grote bollen ijs, slagroom en chocoladeijs. En eerlijk is eerlijk, het was zalig! Het grootste deel werd door Elise opgegeten: waar die magere sprinkhaan alles laat is mij een raadsel.


Na het eten een tocht met hindernissen naar huis: file, file, file. Alsof heel Amerika naar Florida was afgereisd dit weekend. Niet leuk!

Eenmaal thuis, met wat lekkers en iets te drinken, nog een paar potjes skip-boo gespeeld. 

En zo, was de laatste volle dag weer voorbij.
Morgenvroeg poging 2 om naar Lake Apopka te rijden, daarna kijken of we bij DG Doughnuts nog wat lekkers kunnen vinden en vervolgens de koffers pakken.
We vliegen pas om 19:35 uur (inmiddels is bekend dat dit vertraagd is naar 20:55 uur) dus we hebben de tijd! En minder overstaptijd gelukkig met de aansluitende vlucht van Frankfurt naar Amsterdam. Komt prima uit dus! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Cindy
4 jaar geleden

Jammer van de regen, hopelijk lukt Lake Apopka morgen. Toch weer paar heerlijke daagjes gehad!