Rene en ik starten de dag met een wandeling door de buurt, het begint net licht te worden. Even kijken wat er aan kerstverlichting in de buurt is.

 

Eenmaal thuis is alles ontwaakt en maken we pancakes met allemaal slechte doch lekkere toppings! Mjammie. Daarna is het douchen, aankleden en op naar de Target voor nog wat kadootjes en de laatste boodschappen. Morgen, 1e kerstdag, is bijna alles dicht dus we moeten zorgen dat we voldoende voorraad hebben.
We brengen 2 uurtjes door bij de Target, en dat is helemaal niet zo moeilijk, en daarna willen we nog even naar Ross - dress for less! We zijn er geweest en we zijn ook meteen weer omgedraaid. Wat een onoverzichtelijke winkel, alles door elkaar en uiteraard op dag voor kerst hing iedereen met de benen buiten. En daar gingen we dus ook heen: naar buiten! Dan nog even proberen bij de Dollar Tree maar ook hier van hetzelfde laken een pak: het leek of iedere Amerikaan nog de kado's voor Kerst moest kopen. 

 

Dan maar lekker weer naar ons huis, boodschappen uitpakken en lekker de middag bij het zwembad doorgebracht. Wat lekkere hapjes op de tafel en genieten van het lekkere weer. De een ligt in het zwembad, de ander leest, de ander slaapt  (guess who), de ander speelt een spelletje....

Aan het eind van de middag vertrekken we naar Celebration. Wat is dat toch een mooi stadje en zeker tijdens de kerstperiode. Een enorme kerstboom, een schaatsbaan, overal versierde en verlichte huizen (en oh...wat zijn die huizen daar toch mooi! Het wordt toch écht tijd dat we de lotto eens winnen), koetsen voorgetrokken door paarden, een treintje, Santa Claus en Mrs. Claus en het prachtige meer zelf waar we uiteraard even een rondje langs gemaakt hebben. Het hoogtepunt voor Elise was toch wel de dwarrelende sneeuw die overal uit sneeuwkanonnen werd geblazen.

 

Als laatste naar Jeater Bend Street, waar de huizen echt over-de-top in Kerststijl zijn gedecoreerd. Sneeuwkanonnen, lampen, muziek, lichtjes, poppen, muziek...noem het op en het is er. Geweldig om te zien (zie ook filmpje hieronder). 

We krijgen honger dus op naar Olive Garden, een Italiaans restaurant. Nou ja, dat dachten we. De lange rij voor Olive Garden en een wachttijd van 1 uur doet ons besluiten maar lekker naar huis te gaan; we hebben genoeg in de kasten en ook de koelkast zit vol. 

Christmas Eve buiten zitten met lekkere hapjes: het is weer eens wat anders! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb